top of page

Skal du have lagt nyt gulv eller repareret det gamle?

Gulve har stor betydning for udseendet af hjemmet. Nye gulve kan derfor skabe et helt nyt udtryk og få ens hjem til at shine. 

Der findes mange typer trægulv. De kan være både billige og dyre. Tykke og tynde. Og i mange forskellige farver. Man skal også tænke over belastning, slidtage og områder, hvor våde sko med tiden kan ødelægge gulve. Det er derfor ikke verdens nemmeste løsning, at finde det rette gulv.

Hos Reimann Byg vil vi gerne rådgive dig om valg af gulve og selvfølgelig lægge det for dig, så du sikrer dig, at gulvet er lagt korrekt. Vi fjerner typisk dit gamle gulv, så vi er sikre på, at den underliggende konstruktion er holdbar og korrekt udført.

Vi reparerer også på gamle gulve. Det kan være, at dit gulv knirker, hvilket typisk er fordi det har løsnet sig for den underliggende konstruktion. Det kan også være udskiftning af enkelte gulvbrædder, i de tilfælde hvor slidtage har ødelagt gulvet.

 

Med andre ord, så er vi både rådgivere, montører og reparatører, af alle slags trægulve - stort som småt og nyt som gammelt.

bottom of page